Espen Eskås dømmer Slovakia Cup

 

Talentfulle Espen Eskås som til vanlig dømmer i 1. divisjon menn herrer er i disse dager i Slovakia Cup.

Slovakia Cup spilles i Trencianske Teplice. Det er åtte lag som deltar: Slovakia, Russland, Ukraina, Tsjekkia, Belgia, Japan, Forente Arabiske Emirater og Norge. Eskås dømte Slovakia – Ukraina tirsdag og dømmer Japan – Forente Arabiske Emirater fredag 2. mai.

– Det har vært gode og lærerike kamper. Det er fint å kunne dele erfaringer med dommere fra andre nasjoner. Det er en flott opplevelse å få være med på dette, sier Eskås til nfdf.no.

 

Eskås har tidligere også være en del av UEFA Core som er talentprgram for dommere som man tror kan bli FIFA-dommere på sikt. Han dømte finalen i JET-turneringen i 2010 og debuterte samme år som dommer i 1. divisjon. Han har også vært en del av NFF`s prosjekt toppdommergruppe i to år.

 

De som er interessert i å følge med på dommere og som ikke allerede har notert seg navnet Espen Eskås kan gjøre det først som sist. Alle kommer til å høre mer om denne dommeren for fremtiden….