VM-dommer Svein Oddvar Moen og superartisten Adelén ble hyllet

 

Norges eneste innvolverte under VM i fotball i Brasil – superartisten Adelén og FIFA-dommer Svein Oddvar Moen (+ assistentdommer Kim Tomas Haglund) ble hyllet under gårsdagens gedigne konsert på Rådhusplassen i Oslo som ble vist direkte både på NRK og VGTV. Konserten er tradisjonell og er gratis for alle som ønsker. I går var det 100.000 som så konserten live.

NRK`s programleder som styrte showet LIVE fra scenen (som også ble vist direkte på NRK1) påpekte at det var bra for Norge at FIFA-dommer Svein Oddvar Moen og Adelén representerte Norge på en flott måte under årets VM i Brasil.

Adelén viste i går en samba og en gjennomføring på scenen på Rådhusplassen som Oslo sjelden har sett maken til…så gjenstår det å se om Moen gjør det samme under årets cupfinaleseminar….

Se Adeléns fantastiske opptreden av VM-låta her:
http://www.vgtv.no/#!/video/84107/vg-lista-oslo-adelen-fremfoerte-vm-laata-ole