FIFA-assistentdommer Jan Erik Engan klinte til

 

FIFA-assistentdommer Jan Erik Engan som er en av de høyest rangerte assistentdommerne i Norge giftet seg i går. Vielsen fant sted i flotte Bergen Domkirke og det var mange som var på plass for å få med seg dette.

Utenfor kirken etter vielsen hadde en del assistentdommerkollegaer stilt seg opp med flagg for å hedre brudeparet. Bildet som du ser i denne saken ble twittret av NFDF og gratulasjonene strømmet inn:

Alexander Klaussen:
– Da er du så glad i å gå langs linja da når selv buketten går i flaggfarger 

Davy Wathne:
– Gratulerer og lykke til. Husk at fra nå av har ham (Engan) litt mer enn bare EN ting å passe på.

Mini Jacobsen:
– Gratulerer så mye til mann som fortsatt må være assistent.

Carsten Skjelbreid:
– Grattis Engan. Soleklar onside. Strålende levert 🙂

Stig Nilsen:
– Gitt han ut av kirken og rett i offside?

Familie, venner, og kollegaer til både bruden og burdgommen var følgelig på plass. Blant disse var også Kari (brudens farmor) på 82 år fra Snåsa. Hun holdt en flott tale til burdeparet og avsluttet med Snåsasangen. 

– Kari er er farmoren til Anita. Hun er farmor med stor F, sa Engan om 82-åringen som fortsatt kjører bil og som kjøpte seg ny leilighet i Steinkjær før hun solgte huset sitt i Snåsa.

Engan traff Anita Husby i Sogndal da begge studerte og siden har de holdt sammen. De fikk også for få år siden sønnen Willian som satte en ekstra spiss på gårsdagen.

– Uten Anita hadde jeg aldri hatt muligheten til å satse 100% som assistentdommer. Jeg ser frem til å dele resten av livet mitt med henne, og satse for fullt videre med fotballen, sier Engan.

Norsk Fotballdommerforening gratulerer brudeparet og ønsker lykke til i alle fremtid!