NIKE ny samarbeidspartner for Norsk Fotballdommerforening

 

NIKE er NFFs nye utstyrsleverandør. Avtalen strekker seg i første omgang fra 2015 til 2020. Parallelt med dette har også Norsk Fotballdommerforening (NFDF) inngått avtale med NIKE når de gjelder dommerkolleksjon for samme periode.

Siden 2001 har NFDF hatt samarbeidsavtale med Scantrade / Umbro. 

– Umbro og Scantrade har vært en fantastisk samarbeidspartner for Norske dommere de siste 14 årene. Vi har hatt positiv dialog med Scantrade knyttet til at de og NFF er enige om avslutte sitt direkte samarbeid. Styret i dommerforeningen har derfor besluttet å inngå avtale med NIKE som er NFF`s nye utstyrsleverandør, sier styreleder Svein-Erik Edvartsen til nfdf.no.

Dette betyr at alle toppdommere fra og med 1. januar 2015 vil være kledd i NIKE. 

 

– Vi kommer til å bestille samme dommerkolleksjon som dommerne i Frankrike, Nederland og England bruker. Det betyr fire farger (svart, grønn, gul og grå), svart shorts og strømper i samme farger som draktene, sier Edvartsen.

Fra og med sesongen 2016 vil NIKE, NFF og NFDF i fellesskap se på helt ny dommerkolleksjon.

– Jeg har snakket med Howard Webb (England) og Bjørn Kuipers (Nederland) om dommerutstyr siden de er kjent med dagens dommerkolleksjon fra NIKE. De synes NIKE er en spennende samarbeidspartner, og det blir det garantert for oss også, sier styremedlem Svein Oddvar Moen til nfdf.no.

 

På La Manga 2015 vil også alle toppdommere være kledd i NIKE fra topp til tå.