Kampuke 2 på Marbella

Marbella 2

Tre dommerteam har vært på kampleir på Marbella denne uken. Tore Hansen med sine assistenter Jon-Michael Knutsen og Isaak Bashevkin, Espen Eskås med Øystein Ytterland og Morten Jensen, og Kai Erik Steen med Tom Harald Grønevik og Anders Olav Dale.

Fra tirsdag 13. til tirsdag 20.februar har gutta vært gjennom syv kamper, men det har også blitt tid til gode treninger, produktive analyser og godt sosialt samvær. Blant annet tok gutta en tur opp til apekattene på Gibraltars Rock. Dagene har vært preget av flott spansk solskinn og gode kampforhold, under oppsyn av dommersjef Terje Hauge.

Kampene som ble spilt var følgende:

Torsdag 15/2

Team Hansen: Rubin Kazan – Sarpsborg 08

Team Steen: Strømsgodset – Sandefjord

Team Eskås: Vålerenga – Tromsø

Fredag 16/2

Team Eskås: Brann – Sarpsborg

Lørdag 17/2

Team Hansen: Rostov – Aalesund

Søndag 18/2

Team Eskås: Krasnodar – Molde

Team Steen: Rostov – Tromsø