Første kampene på Marbella unnagjort

Tradisjonen tro reiser norske toppdommere til Spania før sesongen for å forberede seg gjennom å dømme treningskamper med norske og internasjonale lag.

2019 er intet unntak. Norske toppdommere sendes nå ned hver uke fram mot seriestart.

Denne uken har kamplederene Kai Erik Steen og Ola Hobber Nilsen sammen med assistentdommerne Jon-Michael Knutsen, Tom Harald Grønevik, Jan Erik Engan og Geir Oskar Isaksen vært i Marbella for å dømme kamper. Med seg har de hatt veileder og dommersjef Terje Hauge, som besitter masse erfaring fra nasjonale såvel som internasjonale kamper.

«Uken er viktig for forberedelsene mine inn mot en ny sesong» uttaler Jon-Michael Knutsen og legger vekt på at man denne uken får muligheten til å forberede seg, gjennomføre og evaluere kampene på en særdeles god måte.

Kampene som ble dømt av de norske dommerne var:

  • 08.02 : Malmø – Dynamo Kiev
  • 08.02 : Østersund – Rostov
  • 09.02 : Mjøndalen – Norrby IF
  • 10.02 : Lokomotiv Moscow – Haugesund
  • 13.02 : Kongsvinger – Vålerenga

I tillegg til kampene får teamene gode fasiliteter til å trene flere ganger for dagen, se og diskutere videoklipp samt at det er tid for litt sosiale tilstelninger som paddle tennis, bordtennis og biljard.

Kommende søndag reiser nye team ned og TDF vil oppdatere fortløpende.