U17/U18 Landslagsturnering på La Manga

Den 06 – 13. februar ble det avviklet internasjonal turnering på La Manga. Her deltok syv ulike landslag i aldersgruppen U17 og U18. Norge var vertskap for turneringen, samt deltok med lag i begge aldersklasser.

Fra toppdommerforeningen har Christer Jørgensen, Ole Andreas Haukåsen og Usman Aslam representert NFF. Alle kamper har blitt gjennomført med multilaterale team, da samtlige nasjoner er representert med dommere.

«Det å dømme i internasjonale team og kontekst er lærerikt. Dette utfordrer oss spesifikt på kommunikasjon, samhandling og teamegenskaper. Samtidig er dette en arena for erfaringsutveksling og å bygge kameratskap. Videre er dette også et viktig ledd i sesongoppkjøringen», sier Usman Aslam til TDF.

Jon Skjervold og Odd-Jarle Larsen ledet det offisielle programmet for deltagende dommere.

«Ungdomsturneringene som NFF arrangerer på LA Manga hvert år er for mange det første møte med internasjonal fotball. En uke med et intenst program der man blir kjent med ambisiøse dommere og assistentdommere, alle med et ønske om å utvikle seg med fløyte og flagg. Samtidig får man kjenne på team-følelsen og fellesskapet. Dette var min sjuende La Manga turnering og kvaliteten på kampene og dommerprestasjonene lå på et høyt nivå. Norge stilte i år med Usman, Ole og Christer, og de representerte på en utmerket måte», sier Jon Skjervold til TDF.

Våre gutter var delaktig i følgende kamper:

  • Romania – Sverige (U17)
  • Tsjekkia – Romania (U17)
  • Tsjekkia – Sverige (U17)
  • Polen – Portugal (U18)
  • Portugal – Slovakia (U18)
  • Polen – Slovakia (U18)