OBOS Vinterturnering i Tyrkia

Denne uken har våre kvinnelige FIFA-dommere med team vært i Belek, Tyrkia, og dømt OBOS Vinterturnering.

Seriestart 2019 nærmer seg med stormskritt for våre kvinnelige dommere. Den 10. til 17. februar var ti Toppserieklubber samlet i Tyrkia for viktige treningskamper inn mot serieåpningen 23. mars.

OBOS Vinterturnering er en viktig arena hvor dommerne kan forberede seg som team frem til seriestart. Våre dommere dømte ti kamper, både mellom lag i Toppserien og klubblag fra Russland og Serbia. I tillegg til kampene har jentene har kampgjennomganger med videoklipp, hvor veiledere fra NFF finner frem videoklipp fra kampene som hele gruppa kan lære av.

En kampuke i utlandet før sesongstart fremheves av jentene som særdeles viktig inn mot sesongstart. Her får teamene god tid til kampforberedelser, gode samtaler og evaluering i etterkant, samt at det gir dommerne og lagene mulighet til å bygge relasjoner på andre arenaer enn på banen.