TDF på Fotballtinget: – Spennende med ny seriestruktur i Toppserien

Elisabeth Thoresen i Toppdommerforeningen.

Denne helgen avholder Norges Fotballforbund forbundsting på Ullevaal Stadion. Dette er det høyeste organet i Norges Fotballforbund og arrangeres hvert år.

Lørdag brukte tinget blant annet på å vedta ny seriestruktur. I dette ligger blant annet å gå fra 12 til 10 lag, og å innføre sluttspill i andre halvdel av sesongen. Det medfører også en økt bonusordning til klubbene som gjør det best.

Toppdommerforeningen er representert på tinget ved styremedlem Elisabeth Thoresen. Hun synes vedtaket fra Forbundstinget er spennende.

– Jeg mener denne endringen viser en økt satsning på kvinnefotballen, både sportslig og kommersielt. Denne positive bølgen er både Norges Fotballforbund og Toppdommerforeningen allerede med på, og vi håper man fortsetter å følge opp i fremtidig arbeid med utviklingen av dommerne også, sier Toppdommerforeningens Elisabeth Thoresen.