Siste gruppe på Marbella

Marbella har også i år vært et meget vellykket tiltak for at våre toppdommere skal være best mulig forberedt til sesongstart. Siste gruppe i 2019 hadde også en vellykket uke. Les deres reisebrev her.

Flott vær og kjempeflotte forhold i forhold til fasiliteter gjorde at alt lå til rette for en flott uke med trening og kamper. Temperaturen på dagtid lå på rundt 20 grader, men de fleste av oss har unngått å bli altfor solbrente.

Henneman, Lien og Abrahamsen

Sinnes, Larsen og Johannesen dømte Viking – Dinamo Brest. Kampen var rolig, men ga fine utfordringer på samarbeid, vurderinger og kommunikasjon med spillere. En fin erfaring å dømme et hviterussisk lag. Lien, Henneman og Abrahamsen fulgte opp dagen etter med Kristiansund – Sogndal. Her var tempoet noe høyere, men det ble ikke noe problem for en godt trent trio. Også her kom det noen interessante situasjoner som skapte gode, faglige diskusjoner og mye læring.

Johannese, Sinnes og Larsen

Den ”obligatoriske” turen til Gibraltar ble unnagjort på ukens kampfrie dag, og det var et flott trivselstiltak! De to siste kampene som ble gjennomført før hjemreise var Brann – Bodø/Glimt og Kristiansund – Dinamo Brest.