Seriestart er et sikkert vårtegn


Foto: Trond Gausemel / hordalandsfotball.no

Ventetiden er over for våre kvinnelige toppdommere. Toppserien ble sparket i gang denne helgen! 

Etter noen lange vintermåneder med oppkjøring var dommerne klare for å ta fatt på en ny sesong før helgens serieåpning . Jentene sier til Toppdommerforeningen at dette har de sett frem til i lang tid, og det er gøy å endelig være i gang.

For Ingvild Langnes Aarland startet årets sesong med oppgjøret mellom Klepp og Avaldsnes.

Jeg synes alltid det er spennende med sesongstart, og første runde i Toppserien! Man får både se lagene i aksjon for første gang den kommende sesongen, samt at vi dommere får testet ut forberedelsene vi har gjort igjennom vinteren, forteller Ingvild til TDF.


Selv om våren har meldt sin ankomst på Østlandet, ble kampen på nye Ørn Arena preget av snø. Kampen mellom Trondheims-Ørn og Arna-Bjørnar ble ledet av vår nye FIFA-dommer Sarah Fathemeh Zangeneh. Med ser på linjene hadde hun Monica Løkkeberg og Line Cathrine Nymoen. Ekstra gøy er det at Marit Buhaug Folstad er tilbake fra mammapermisjon, og tidligere FIFA-dommer Marte Sørø har inntatt rollen som veileder.

Øvrige kamper som ble spilt var:
Sandviken – Røa Dommer: Malin Øiseth
LSK Kvinner – Kolbotn Dommer: Henrikke Nervik
Lyn – Fart Dommer: Karoline Jensen
Vålerenga – Stabæk Dommer: Emilie Rodahl Dokset

TDF ønsker jentene lykke til med sesongen!