Landslagspause i Toppserien

Denne uken er det pause i Toppserien på grunn av internasjonale kamper. Det betyr imidlertid ikke pause for våre dommere.

En rekke av våre kvinnelige toppdommere er på ulike internasjonale oppdrag denne uken. FIFA-dommer Henrikke Nervik har med seg FIFA-Assistentdommer Monica Brun Løkkeberg til Nederland. Her dømmer de U19 Eliterunde gruppe 3.

Nervik dømmer følgende kamper:
HD: Nederland-Bulgaria den 3.april.
4D: Nederland-Russland den 6.april
HD: Russland-Bulgaria den 9.april

Videre dømmer Toppseriedommer Ingvild Langnes Aarland og FIFA-Assistent Sonia Skjold-Khan U19 Eliterunde gruppe 5 i Norge. På Hønefoss og Jessheim stadion spilles det kamper mellom Ukraina, Danmark, Irland og Norge.

Endelig er FIFA-dommer Sarah Fatemeh Zangeneh på plass i La Manga for U23 vennskapsturnering. Med seg til solfylte Spania har hun med seg, ikke bare pensjonister, men også en kort og en lang AD, FIFA-assistentdommerne Elisabeth Thoresen og Line Cathrine Nymoen. Jentene dømmer følgende kamper:

05.04.: Sverige – USA
07.04.: Sverige – Italia
09.04.: Italia – USA

Toppdommerforeningen ønsker alle lykke til med kampene!