Espen Eskås dømmer EM-finalen!

Espen Eskås har fått det ærefulle oppdraget med å lede EM finalen U17 mellom Nederland og Italia søndag 19.05.

– Det har vært en fin og lærerik turnering i Irland. Veldig kjekt å knytte nye vennskap og dele erfaringer med gode dommerkollegaer fra resten av Europa. Å få avslutte turneringen med å dømme finale er rett og slett helt fantastisk. Hele teamet gleder seg til kampen, sier Espen Eskås.

Espen har dømt 3 kamper i gruppespillet; Island-Russland, Spania-Tyskland og Sverige-England.

I tillegg var han 4.dommer i kvartfinaleoppgjøret mellom Belgia og Nederland.

Oppholdet i Irland har i tillegg til kamper inneholdt fagsekvenser, kampgjennomganger og treningsøkter. Som vanlig godt tilrettelagt av UEFA med fysiske coacher, fysioterapeuter og meget dyktige dommerveiledere.

Etter tre uker i Dublin krones altså mesterskapet med en finale på Eskås – TDF gratulerer og ønsker Espen og hans team lykke til med oppgjøret!