Norske fotballdommere på Nordisk Mesterskap U17

Dommer Marius Hansen Grøtta og assistentdommer Alf Olav Rossland deltok på Nordisk Mesterskap U17 i Danmark.

De nordiske landene arrangerer årlig turnering for målgruppen U17. Dette avvikles ved rullering internt blant nasjonene. Årets turnering var lagt til Nyborg i Danmark. Deltagende nasjoner var Norge, Sverige, Finland, Danmark, Island og Færøyene – samt Mexico og Nord Irland invitert som gjester.
Under oppholdet var de delaktig i 5 kamper.


«Det har vært et veldig lærerikt opphold i Danmark med tett program. Utenom kampdagene var det også lagt opp til treningsøkter, og i slutten av uken kom den danske Superliga dommeren Mads-Kristoffer Kristoffersen for å holde en økt på bane. Det har vært gode utvekslinger med erfaring imellom dommerne og stor takhøyde for ærlige tilbakemeldinger gjennom video som man lærer mye av. Mye av fokuset var rettet mot hva som kreves for å bli dommer internasjonalt». – Marius Hansen grøtta